ایرانی باشید

ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر
ایرانی باشید

ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر

چگونه با بادمجان کوکو درست کنیم؟

طرز تهیه کوکو بادمجان

کوکوی بادمجان رزا منتظمی حلقه ای تزیین تبریزی سامان گلریز رژیمی و کدو هانی شف به خانه برمیگردیم کتلت بادمجان ایتالیایی

کوکو بادمجانی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ ایرانی باشید همراه باشید. 

 

مواد لازم برای ۴ نفر

  • بادمجان ۴ عدد متوسط
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • سیر ۱ حبه
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • روغن و زردچوبه به اندازه کافی


دستور پخت کوکو بادمجان

 

مرحله اول

ابتدا می توانید پوست بادمجان ها را بگیریم و آنها را بشوییم و در قابلمه ای مقداری آب بریزیم و آن ها را آبپز کنیم و یا مانند میرزا قاسمی بادمجان ها را بشوییم و با پوست روی گاز آن ها را کبابی کنید و بعد پوست آن ها را بگیرید.

 
 

مرحله دوم

بادمجان های پخته شده را در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم ، سپس کمی صبر می کنیم تا خنک شوند و پیاز و سیر را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب پیاز را کاملا می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم

 
 

مرحله سوم

در ادامه کمی زردچوبه،فلفل سیاه،نمک روی مواد می ریزیم و با گوشکوب دستی یا برقی یا داخل میکسر میکس می کینم تا کاملا له و پوره شود و اگر هنوز کمی بادمجان ها گرم هستند حتما تامل می کنیم تا کاملا سرد شوند.

 

 

مرحله چهارم

سپس تخم مرغ ها را ابتدا در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم و به مایه بادمجان اضافه می کنیم و مایه کوکو را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.تابه ای بزرگ را روی حرارت قرار می دهیم.

 
 

مرحله پنجم

مقداری روغن داخل ان می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود و بعد مایه را داخل تابه می ریزیم و مایه را در تابه پخش می کنیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم کوکو سرخ شود.

 
 

مرحله ششم

بعد کوکو را از وسط نصف می کنیم و هر نیمه کوکو را با کفگیر بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. در پایان پس از اینکه کوکو به خوبی سرخ شد آنرا در بشقاب قرار می دهیم و با گوجه فرنگی یا خیارشور و نان نوش جان کنید.


مطالب مرتبط

دستور تهیه یتیمچه به سبک اراکی

دستور پخت کامل برای درست کردن حلیم بادمجان با عدس

طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت، مرغ و یا قارچ

طرز تهیه کشک و بادمجان با طعم فوق العاده خوشمزه


منبع : طرز تهیه کوکو بادمجان


***

اگر به اشعار سیمین بهبهانی علاقمند هستید توصیه می کنیم که این مطلب را بخوانید. این شعر را سیمین بهبهانی برای فوت شدن سهراب سپهری سرود و این یک ترجمه انگلیسی از این شعر است.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد