خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه در مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد به عنوان یک غذای مناسبتی برای ایام مذهبی و مناسبت های خاص نیز شناخته می شود که به صورت نذری میان مردم پخش می شود. مواد اصلی خورش قیمه تقریبا در تمام نقاط ایران یکی هستند اما در بعضی از مناطق علاوه بر مواد اصلی خورش قیمه ، مواد غذایی دیگری نیز به این خورش اضافه می شود. خورش قیمه به طور معمول با گوشت خورشتی که متشکل از گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله است تهیه می شود اما بعضی افراد این خورش را با گوشت چرخ کرده یا گوشت مرغ نیز طبخ می کنند.
ادامه مطلب ...سالاد اندونزی همانطور که از نامش مشخص است سالادی متعلق به کشور اندونزی می باشد که شباهت زیادی به سالاد کلم سفید دارد. این سالاد هم مانند دیگر سالادهای خارجی تغییراتی داشته است تا با ذائقه ایرانیان هماهنگ شود ، مثلا برخی آشپزهای ایرانی در این سالاد از کشمش پلویی و گردو هم استفاده می شود. ادامه مطلب ...
اشعار مریم حیدرزاده
در این مطلب مجموعه ای برگزیده از اشعار زیبای شاعره بزرگ ایرانی مریم حیدر زاده را جمع آوری کرده ایم ، برای مطالعه این شعرهای کوتاه و بسیار زیبا در ادامه با وبلاگ ایرانی باشید همراه باشید.
ادامه مطلب ...
پنکیک نوعی کیک کوچک است که برای صبحانه در کنار موادی مثل مرباها ف انواع میوه ها ، کره و خامه مورد استفاده قرار می گیرد. این صبحانه خوشمزه طعم بسیار خوبی دارد توصیه می کنیم حتما آنرا امتحان کنید.
ادامه مطلب ...
با آموزش پخت خورش قورمه سبزی کی از خورش های اصیل و خوشمزه ایرانی در کنار شما دوستان عزیز هستیم ، با ما همراه باشید.
ادامه مطلب ...