ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر

ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر

طرز تهیه پنکیک خانگی نازک برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک خانگی نازک برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک موز شکلاتی بدون بیکینگ پودر نوتلا آمریکایی با آب بدون شیر بدون آرد با خامه برای یک نفر با ماست xvc jidi k d

پنکیک یکی از انواع صبحانه های خوشمزه بین المللی است که به دلیل اینکه در تابه های کوچک تهیه می شود با نام پنکیک شهرت یافته است. پنکیک انواع بسیار متنوعی دارد و در کشورهای مختلف با روش های متنوعی پخته می شود که معمولا به عنوان میان وعده، عصرانه و بیشتر صبحانه سرو می شود. البته نوعی پن کیک هم وجود دارد که به عنوان پیش غذا سرو می شود و معمولا با گوشت یا مرغ تهیه می شود. در این دستور آموزش پنکیک به روش انگلیسی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم که معمولا به همراه عسل، خامه و یا میوه های تازه فصل سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وبلاگ ایرانی باشید همراه باشید. پنکیک یک دسر بسیار خوشمزه و راحت برای صبحانه ها و عصرانه است که می توانید در طعم های مختبف و با میوه های مختلف تزئین کنید و نوش جان فرمایید. ما در دستور دوم قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه پنکیک ساده و پنکیک شکلاتی ساده را آموزش دهیم. 

 

مواد لازم برای ۸ عدد پن کیک

  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • شکر ۳ قاشق غذاخوری
  • شیر ۱ پیمانه سرخالی
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک مقدار کمی

دستور پخت پن کیک صبحانه

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه مناسب می ریزیم و آنرا کمی می زنیم تا بافت آن از هم جدا شود و کاملا با هم ترکیب شوند، سپس شکر را به همراه وانیل را به آن می افزاییم و مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

یک نکته مهم در مورد اضافه کردن وانیل که باید مقدار بسیار کمی وانیل اضافه کنید، چون اگر وانیل بیشتر از حد باشد باعث تلخی طعم پنکیک ها می شود. در ادامه پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم روغن مایع را نیز به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا با همزن دستی مواد را به خوبی هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند، سپس بکینگ پودر و مقدار خیلی کمی نمک را در یک ظرف جا دار با آرد سفید مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط آرد را پس از الک کردن به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس شیر را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مداوم مواد را مخلوط می کنیم تا مایه پنکیک یکدست شود.

مرحله پنجم

در صورتی که شیر در دسترس ندارید یا به هر دلیلی نمی خواهید از شیر استفاده کنید می توانید از آب هم برای تهیه پن کیک استفاده کنید. پس از اینکه خمیر پن کیک آماده شد یک تابه بسیار کوچک به اندازه پنکیک روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.

مرحله ششم

سپس با مقدار کمی روغن مایع کف تابه را چرب کنید، حالا به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد داخل تابه بریزید ( نیاز نیست خودتان مایه پنکیک را پخش کنید چون خودش باید به حدی شل باشد که خود به خود پخش شود ) و اجازه دهید حباب بزند.

مرحله هفتم

پس از اینکه کف پنکیک رنگ گرفت، آنرا را برگردانید تا سمت دیگرش نیز طلایی شود. به همین ترتیب تمام پن کیک ها را آماده کنید سپس می توانید به همراه انواع میوه های تازه فصل مثل توت فرنگی ، موز ، آناناس و … یا انواع صبحانه های معمول مثل عسل ، انواع مربا ، نوتلا و کره سرو کنید.

طرز تهیه پنکیک , پنکیک , دستور پخت پنکیک , طرز تهیه ی پنکیک

 

دستور دوم : پنکیک شکلاتی

مواد لازم در تهیه پنکیک شکلاتی

  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شکر ۵ قاشق غذا خوری
  • شیر نصف پیمانه
  • پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری
  • کره ۳۰ گرم
  • وانیل ۱ قاشق مربا خوری
  • پودر بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

مراحل اول در تهیه پنکیک شکلاتی

ابتدا تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم. کره را که از قبل به دمای اتاق رسیده و نرم شده را همراه با شیر اضافه می کنیم و با همزن شروع به همزدن این مواد می کنیم تا کامل با هم ترکیب شوند وانیل را هم در این مرحله به بقیه مواد پنکیک اضافه می کنیم.

در ادامه پودر کاکائو را هم درون این مواد می ریزیم و با یک قاشق آن را با بقیه مواد مخلوط می کنیم. آرد و پودر بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم آنها را دو بار الک می کنیم تا حباب درون آرد خالی شود و باعث گلوله شدن درون مواد دیگر نشود

سپس آرد و بیکینگ پودر را هم به بقیه مواد اضافه می کنیم و با یک قاشق هم می زنیم مایه پنکیک ما در این مرحله آمادس به سراغ بقیه مراحل می رویم… در مرحله دوم کف یک ماهیتابه ی نچسب را با روغن خوب چرب می کنیم

به اندازه ی خیلی کم بعد از مواد پنکیک به اندازه یک ملاقه کوچک می ریزیم مایه پنکیک باید به گونه ای باشد که نه زیاد غلیظ باشد و نه خیلی شل . از مواد که درون ماهیتابه ریختیم حدود ۳ تا ۴ دقیقه صبر می کنیم تا روی پنکیک ما حباب بزند

در اینجا پنکیک را زیر رو می کنیم تا طرف دیگر آن هم کامل سرخ شود و بعد آن را بیرون می آوریم تمام پنکیک را به این نحوه آماده می کنیم درون بشقاب می چینیم سعی کنید پنکیک ها را رو ی هم بگذارید و بعد آن را با مواد مد نظر خود تزیین کنید

منابع :

  • chishi.ir
  • malomat.ir
نظرات 1 + ارسال نظر
فائزه طلوعی چهارشنبه 14 مهر 1400 ساعت 11:07

چقدر خوبه که الان تو اینترنت همه جیز رو میشه پیدا کرد. قبلا باید کلی میگشتیم تا کسی رو پیدا کنیم که بهمون چیزی یاد بده یا مثلا واسه لوله بازکنی برچسب ها رو زیر و رو میکردیم که آیا یه آدم مطمئن واس چاه بازکنی پیدا میشه یا نه ولی الان دیگه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد تو اینترنت هست. از اطلاعات عمومی ساده گرفته تا انواع آموزش های فنی و... رو میشه از تو اینترنت پیدا کرد. سوال اینه که میشه به همه اطلاعاتی که توی نت پیدا میشه اعتماد کرد؟ بهرحال بعضی چیزا مثل سلامت، موضوعات مهمیه..

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد