لگیمات یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در ماه رمضان برای سفره ها ی افطار تهیه می شود. این شیرینی بافت ترد و پوکی دارد و وقتی در شربت قرار می گیرد، مزه خوبی می گیرد. این شیرینی نیاز به فر ندارد و در روغن سرخ می شود. خمیر آن بسیار لطیف است و بدون جوش شیرین یا بکینگ پودر با خمیر مایه فوری تهیه می شود که باعث می شود سالم تر از شیرینی های دیگر باشد و هضم آن راحت تر باشد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه لگیمات در ادامه با وب ایرانی باشید همراه باشید. ادامه مطلب ...
طرز تهیه چلو گوشت
چلو گوشت یکی از انواع غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای مجلسی خاص هم محسوب می شود. به این دلیل می گوییم غذای مجلسی خاص، چون چلوگوشت از غذاهای گران قیمت محسوب می شود و فقط در مجالس مهم مورد استفاده قرار می گیرد. این غذای خوشمزه را می توانیم به سلیقه خود با گوشت گوساله یا گوشت گوسفندی تهیه کنیم. البته همانطور که مطمئنا می دانید چلو گوشت درست شده با گوشت گوسفندی خوشمزه تر و لذیذتر می باشد و به همین دلیل این غذا معمولا با گوشت گوسفندی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه چلو گوشت در ادامه با سایت ایرانی باشید همراه باشید.
ادامه مطلب ...