ایرانی باشید

ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر
ایرانی باشید

ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر

آموزش مرحله به مرحله درست کردن حلوای زنجبیلی

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

طرز تهیه حلوای زنجبیلی دو رنگ ارومیه کفگیری با شکر مرحله به مرحله آموزش تصویری رعنا بانو با ارد گندم برای 30 نفر با آرد برنج

حلوای زنجبیلی یکی از انواع دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که می توانید به عنوان شیرینی هم از آن استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبلاگ ایرانی باشید همراه باشید. 

 

مواد لازم برای ۴ نفر

پودر زنجبیل ۲ قاشق سوپ خوری

آرد گندم ۲ پیمانه

پودر قند ۲ پیمانه

آرد برنج ۱ پیمانه

روغن جامد یا کره ۲۰۰ گرم

پودر هل ۱ قاشق چایخوری

پودر پسته ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه حلوای زنجبیلی

 
 

مرحله اول

ابتدا باید آرد را به طور کامل صاف و یکدست کنیم، برای این منظور با یک الک ریز، آرد برنج و گندم را دو مرتبه الک می کنیم تا ناخالصی های آن جدا شود. حالا یک قابلمه مناسب انتخاب میکنیم و آرد الک شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

 
 

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد را خوب تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن کرمی شود، سپس آنرا کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره یا روغن جامد را به تابه اضافه می کنیم.

 
 

مرحله سوم

برای بهتر شدن حلوا توصیه می شود از ۱۰۰ گرم روغن جامد و ۱۰۰ گرم کره استفاده شود. پس از اینکه کره یا روغن ذوب شد، آرد تفت داده شده را به تابه می افزاییم و چند دقیقه تفت می دهیم تا مخلوط آرد و روغن تغییر رنگ دهد و طلایی شود.

 

 

مرحله چهارم

پس از اینکه رنگ مخلوط روغن و آرد طلایی شد، پودر قند را اضافه می کنیم و به صورت مداوم مواد را تفت می دهیم، پس از دو دقیقه تفت دادن هل را به همراه پودر زنجبیل اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه تفت دادن تابه را از روی حرارت بر می داریم.

 
 

مرحله پنجم

حالا یک قالب مناسب انتخاب می کنیم ( قالب مستطیل یا مربع ) و یک کاغذ روغنی کف ان پهن می کنیم تا زمان جدا کردن حلوا با مشکل روبرو نشویم. در ادامه حلوا را داخل قالب می ریزیم و خوب فشرده می کنیم تا تمام قسمت های قالب را پر کند.

 
 

مرحله ششم

در آخر روی حلوا را پشت قاشق یا هر وسیله ای دیگر صاف می کنیم و پودر پسته را به صورت یکنواخت روی حلوا می پاشیم. حالا حلوا را کنار می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط خنک شود و به طور کلی منسجم شود.

 
 

مرحله هفتم

پس از اینکه حلوا خنک شد می توانیم آنرا به صورت دلخواه برش بزنیم. پس از اینکه حلوا را برش زدیم به آرامی آنرا خارج می کنیم و داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم. نکته مهم در مورد این حلوا این است که خیلی شکننده است و باید مراقب باشید زمان چیدن حلوا از هم نپاشد.


منابع : 

دستور حلوای خوشمزه

طرز تهیه حلوا زنجبیلی

آموزش پخت حلوا با طعم زنجبیل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد