پاناکوتا شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه ایتالیایی است که در سراسر جهان به عنوان یک دسر بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبلاگ ایرانی باشید همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شکلات تخته ای | ۵۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲ قاشق چایخوری |
شیر | ۲ لیوان |
خامه | ¼ لیوان |
شکر | ۱۰ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل یا اسانس وانیل | ۱ پنس |
ابتدا باید شیر و خامه را زودتر از داخل یخچال بیرون بیاوریم تا با دمای محیط سازگار شوند. برای شروع نصف شیر را به همراه پودر ژلاتین داخل یک کاسه جادار و مناسب می ریزیم و روی کتری در حال جوش قرار می دهیم.
سپس با قاشق ژلاتین را هم می زنیم تا کاملا داخل شیر حل شود و بخار کتری نیز باعث شفاف شدن و حل شدن زودتر این ترکیب می شود.بعد خامه را داخل قابلمه ای می ریزیم و نصف دیگر شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم.
سپس هم می زنیم تا خامه با شیر مخلوط و یکدست شود. حالا قابلمه را روی حرارت کم قرار می دهیم و شکر را می افزاییم و با قاشق مواد را هم می زنیم تا شکر در ترکیب شیر و خامه حل شود و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود.
توجه داشته باشید که نیاز نیست مواد داخل قابلمه به دمای بالا برسد و بجوشد و داغ شدن کافیست. سپس شکلات تخته ای را رنده می کنیم. حالا قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم و شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم.
سپس پودر کاکائو،کمی اسانس وانیل و مخلوط شیر و ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم (می توانید برای پررنگ تر شدن پاناکوتا از مقدار بیشتری کاکائو یا شکلات تخته ای استفاده کنید که دقت کنید که مزه پاناکوتا نیز تلخ تر خواهد شد) و همگی مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
سپس داخل قالب مورد نظر می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۴ ساعت آماده شود.پاناکوتا را از یخچال بیرون می آوریم و روی آن بشقابی قرار می دهیم و قالب را بر می گردانیم تا پاناکوتا بیرون بیاید و با خامه آن را تزئین می کنیم.نوش جان
مطالب مرتبط :
آموزش کامل برای درست کردن کرم کارامل خوشرنگ
منابع :