ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر

ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر

طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی خوشمزه رستورانی برای مهمانی

طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی

همانطور که می دانید سوپ ها جزو سالم ترین  غذا ها در جهان محسوب می شوند که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ ایرانی همراه باشید. 

 

مواد لازم سوپ جو پرک

  • سینه مرغ ۱ عدد 
  • پیاز ۱ عدد 
  • هویج ۳ عدد 
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری 
  • آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری 
  • جو پَرَک به مقدار لازم
  • سبزی سوپ به مقدار لازم
  • آبلیمو به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه کاری به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ جو پرک

ابتدا پیاز رو به صورت نگینی ریز خرد کرده سپس با اندکی روغن مایع در یک قابلمه مناسب تفت دهید. در ادامه گوشت مرغ را اضافه کرده و همراه با نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه کاری تفت دهید تا مرغ کمی سرخ شود و تغییر رنگ دهد.


در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی را به همراه آرد روبا نصف لیوان آب جوش در ظرف جداگانه ای هم بزنید تا یکدست شوند سپس به قابلمه سوپ اضافه کنید. حالا ۳ کاسه دیگر آب جوش به همراه هویج حلقه شده یا نگینی شده اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید.


پس از جوش آمدن آب درب قابلمه رو بگذارید و شعله رو ملایم کنید و اجازه دهید یک ساعت مواد سوپ بپزد. بعد از پخت مواد، مرغ را از قابلمهخارج کرده و به قطعات کوچکتری ( ریش ریش یا نگینی خرد کنید ) تبدیل کنید و همراه با جو پَرَک و سبزی خشک یا تازه به قابلمه اضافه کنید.


حالا باید اجازه دهید نیم ساعت دیگر سوپ بپزد و جا بیفتد. پس از اینکه سو جا افتاد در انتها آب لیمو ترش را به سوپ اضافه کنید و همزمان شعله را خاموش کرده و اجازه دهید درب ظرف به مدت ۲ دقیقه بسته بماند سپس سوپ را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با یک نارنج تازه نوش جان بفرمائید.


مطالب مرتبط


با تشکر از وبلاگ نمکستان برای مطلب طرز تهیه سوپ جو

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد