طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی
همانطور که می دانید سوپ ها جزو سالم ترین غذا ها در جهان محسوب می شوند که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ ایرانی همراه باشید.
مواد لازم سوپ جو پرک
طرز تهیه سوپ جو پرک
ابتدا پیاز رو به صورت نگینی ریز خرد کرده سپس با اندکی روغن مایع در یک قابلمه مناسب تفت دهید. در ادامه گوشت مرغ را اضافه کرده و همراه با نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه کاری تفت دهید تا مرغ کمی سرخ شود و تغییر رنگ دهد.
در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی را به همراه آرد روبا نصف لیوان آب جوش در ظرف جداگانه ای هم بزنید تا یکدست شوند سپس به قابلمه سوپ اضافه کنید. حالا ۳ کاسه دیگر آب جوش به همراه هویج حلقه شده یا نگینی شده اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید.
پس از جوش آمدن آب درب قابلمه رو بگذارید و شعله رو ملایم کنید و اجازه دهید یک ساعت مواد سوپ بپزد. بعد از پخت مواد، مرغ را از قابلمهخارج کرده و به قطعات کوچکتری ( ریش ریش یا نگینی خرد کنید ) تبدیل کنید و همراه با جو پَرَک و سبزی خشک یا تازه به قابلمه اضافه کنید.
حالا باید اجازه دهید نیم ساعت دیگر سوپ بپزد و جا بیفتد. پس از اینکه سو جا افتاد در انتها آب لیمو ترش را به سوپ اضافه کنید و همزمان شعله را خاموش کرده و اجازه دهید درب ظرف به مدت ۲ دقیقه بسته بماند سپس سوپ را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با یک نارنج تازه نوش جان بفرمائید.
مطالب مرتبط
با تشکر از وبلاگ نمکستان برای مطلب طرز تهیه سوپ جو