ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر

ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر

طرز تهیه ترشی بندری خوشمزه به سبک جنوبی تند و تیز

طرز تهیه ترشی بندری

طرز تهیه ترشی بندری بوشهری بازاری مهرام با آب گوجه فرنگی با اب گوجه ادویه با رب گوجه فرنگی

ترشی بندری یکی از ترشی های خوشمزه ایرانی است که به دلیل اینکه یک ترشی جنوبی می باشد با نام ترشی بندری مشهور شده است. برای مشاهده این آموزش در ادامه با ایرانی باشید همراه باشید.  

مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط
موسیر۵۰ گرم
سیر۸ حبه
خیار قلمی۳ عدد
کرفس۲ شاخه
گل کلم۱ کیلوگرم
رب انار۱۰۰ گرم
فلفل سبز۵۰ گرم
گوجه فرنگی۳ عدد
هویج۳ عدد متوسط
تمرهندی۱۰۰ گرم
سیب ترشی۵۰۰ گرم
سبزی ترشی۱۰۰ گرم
بادمجان قلمی۳ عدد
ادویه ترشی۱ قاشق غذاخوری
آب گوجه فرنگی۵۰۰ سی سی
سرکه و نمکبه اندازه کافی

طرز تهیه ترشی بندری

 
 

مرحله اول

برای تهیه ترشی بندری اصل ابتدا موسیرها را داخل کاسه ای می گذاریم و روی آن  آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا ۴ ساعت خیس بخورند و بعد تمیز می کنیم و قسمت های اضافه موسیر را با دقت از آن جدا می کنیم.

 
 

مرحله دوم

خوب هویج ها و سیرها،سیب ترشی ها،بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل قابلمه ای بزرگ می ریزیم و خیارها را نیز می شوییم و نگینی خرد می کنیم و داخل آبکش می ریزیم و کمی نمک روی خیارها می پاشیم تا آب اضافه آن خارج شود.

 
 

مرحله سوم

سپس برگ کرفس ها را از ساقه های آن جدا می کنیم و ساقه ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و داخل قابلمه محتوی مواد ترشی می ریزیم و گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و روی تخته آشپزخانه همانند باقی مواد ترشی نگینی خرد می کنیم و همراه با خیار های خرد شده و موسیر به مواد اضافه می کنیم.

 
 

مرحله چهارم

گل کلم را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و آن وقت کمی بزرگتر از دیگر مواد همان طور نگینی خرد می کنیم و به مواد می افزاییم.سبزی ترشی را نیز پاک می کنیم و می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته آشپزخانه نه خیلی ریز و نه درشت خرد می کنیم و داخل مواد ترشی می ریزیم.

 
 

مرحله پنجم

فلفل سبزها را نیز می شوییم و خرد می کنیم و روی مواد ترشی می ریزیم. پس از تهیه مواد ترشی حالا طعم دهنده ها را آماده می کنیم.تمبرهندی و مقداری سرکه را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید و از روی حرارت بر می داریم و بعد آن را در صافی می ریزیم و صاف می کنیم.

 
 

مرحله ششم

در مرحله بعد رب انار را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و کمی نمک و ادویه ترشی و ۱ لیوان آب جوش به رب انار اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد در آب حل شوند و بعد آب گوجه فرنگی و مخلوط سرکه ،تمبرهندی صاف شده را به آن می افزاییم و به مواد ترشی داخل قابلمه اضافه می کنیم.

 
 

مرحله هفتم

حالا مواد را خوب زیر و رو می کنیم و بعد در ظرف شیشه ای که کاملا خشک باشد ترشی را می ریزیم و روی ترشی سرکه به حدی می ریزیم که روی مواد ترشی کاملا پوشیده شود و درب شیشه ها را محکم می بندیم و در جای خنک قرار می دهیم تا به مدت ۲ هفته بعد ترشی ها خوب جابیافتند و آماده مصرف شوند.


منابع :

طرز تهیه ترشی بندری

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد