ایرانی باشید

ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر
ایرانی باشید

ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر

طرز تهیه نان شیرمال با مغز گردو و پسته خوشمزه

طرز تهیه نان شیرمال با مغز گردو و پسته خوشمزه

 

نان شیرمال یکی از انواع نان های سنتی و خوشمه ایرانی است. برای یاد گرفتن روش پخت این نان در ادامه با ما همراه باشید. 

 

مواد لازم نان شیرمال

3 لیوان فرانسوی دسته دار آرد

1 عدد تخم مرغ

5 قاشق غ خوری شکر

1 قاشق سرخالی غ خوری مایه خمیر

نوک قاشق نمک

روغن از نصف لیوان دسته دار یا 50 گرم کره

زعفران دم کرده برای رو مالی

کنجد برای رومالی

مواد داخل نان

گردو پودر شده

پسته پودر شده

نوک قاشق چای خوری هل

1 قاشق غذاخوری پودر قند

طرز تهیه نان شیرمال

ابتدا شیر ولرم و ۱ قاشق غ خوری شکر و ۱ قاشق غ خوری مایه خمیر در ظرفی مخلوط کرده و ظرف در پارچه یا سفره پلاستیکی میپیچانیم تا به عمل بیاد برای۱۰ دقیقه بعد ۲ لیوان آرد و تخم مرغ و ۵ ق غ شکر و کمی نمک و روغن افزوده و ورز میدیم و در آخر ۱ لیوان آرد باقی مانده میریزیم ورز میدیم دوباره با پارچه می پیچونیم ۲ ساعت جای گرم بزارین

برای مواد داخلش اول گردو پسته پودر شده با پودر قند و هل رو باهم مخلوط میکنیم کنار میزاریم

بعد ۲ ساعت خمیر ورز میدیم پفش بخوابه سینی فر چرب کرده و آرد پاشی کرده و دستمون رو کمی چرب میکنیم خمیر به اندازه نارنگی کوچک در اورده و دونه دونه وردنه میزنیم و موادمون رو داخلش میریزیم خوب میپیچیم با فاصله کنار هم میزاریم و برای ۱ ساعت روش بپوشانید

بعد که روی خمیرمون خودشو گرفت روشو زغفران و کند میباشیم و فر رو که از قبلبا با درجه۲۰۰ سانتیگراد گرم کردیم برای ۲۵ یا ۳۰ دقیقه میزاریم بپزه نوش جونتون امیدواریم این دستور مورد پسند شما قرار گرفته باشد.


با تشکر از سایت نکته چی به خاطر مطلب طرز تهیه نان شیرمال

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد