ترشی انار یکی از انواع ترشی های خوشمزه و محبوب ایرانی است که بیشتر برای دورچین غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این ترشی خوشمزه بسیار خوشرنگ است و برای افزایش اشتها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
ابتدا لبو ها را پوست کنده و به همراه مقداری آب در یک قابلمه بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه یا نیم ساعت بپزد تا نرم شود بعد از پخته شدن بصورت حلقه ای برش دهید و با هرمدل قالبی که دوست داشتین قالب بزنین مثلا قالب گرد یا قلبی.
حالا انارها رو از پوست جدا و دون دون کنین و خوب بشویید، شیشه ی مورد نظرتون رو بیارین ( حتما از ظرف شیشه ای برای این ترشی استفاده کنید ) و یک لایه لبو و یک لایه انار بریزین و کمی نمک در آخر سرکه رو اضافه کنید و دو ملاقه هم آب لبو بریزین که خوش رنگ بشه
حالا شیشه ترشی رو به مدت یک هفته داخل جایی که خشک و خنک باشه قرار بدید تا اماده بشه فقط توجه داشته باشید که ترشی رو جلوی نور مستقیم خورشید قرار ندید چون باعث میشه ترشی خراب بشه
منبع : طرز تهیه ترشی انار خوشرنگ