ایرانی باشید

ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر
ایرانی باشید

ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر

طرز تهیه ترش انار و لبو مجلسی و خوشرنگ

طرز تهیه ترش انار و لبو مجلسی و خوشرنگ

 طرز تهیه ترشی لبو

ترشی انار یکی از انواع ترشی های خوشمزه و محبوب ایرانی است که بیشتر برای دورچین غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این ترشی خوشمزه بسیار خوشرنگ است و برای افزایش اشتها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.  

مواد لازم

  • ۲ عدد لبو : متوسط
  • ۲ عدد انار
  • سرکه : به مقدار لازم
  • نمک

دستور تهیه

ابتدا لبو ها را پوست کنده و به همراه مقداری آب در یک قابلمه بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه یا نیم ساعت بپزد تا نرم شود بعد از پخته شدن بصورت حلقه ای برش دهید و با هرمدل قالبی که دوست داشتین قالب بزنین مثلا قالب گرد یا قلبی.

حالا انارها رو از پوست جدا و دون دون کنین و خوب بشویید، شیشه ی مورد نظرتون رو بیارین  ( حتما از ظرف شیشه ای برای این ترشی استفاده کنید ) و یک لایه لبو و یک لایه انار بریزین و کمی نمک در آخر سرکه رو اضافه کنید و دو ملاقه هم آب لبو بریزین که خوش رنگ بشه

حالا شیشه ترشی رو به مدت یک هفته داخل جایی که خشک و خنک باشه قرار بدید تا اماده بشه فقط توجه داشته باشید که ترشی رو جلوی نور مستقیم خورشید قرار ندید چون باعث میشه ترشی خراب بشه

 

منبع : طرز تهیه ترشی انار خوشرنگ

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد