پنکیک نوعی کیک کوچک است که برای صبحانه در کنار موادی مثل مرباها ف انواع میوه ها ، کره و خامه مورد استفاده قرار می گیرد. این صبحانه خوشمزه طعم بسیار خوبی دارد توصیه می کنیم حتما آنرا امتحان کنید.
ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر ، نمک و وانیل در یک کاسه مناسب بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید سپس شیر را هم دمای محیط شده است را به همراه روغن مایع به کاسه اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مواد یکدست شوند.
در مرحله بعدی آرد و بکینگ بودر را خوب مخلوط کنید سپس دو مرتبه الک کنید و به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. حالا مایه پنکیک اماده است فقط باید آنرا درست کنیم. یک تابه کوچک روی حرارت قرار می دهیم
سپس مقداری از مایع پنکیک را با یک ملاقه کوچک داخل تابه می ریزیم وقتی پنکیک شروع به حباب زدن کردن و لبه هایش طلایی شد آنرا می چرخانیم تا سمت دیگرش نیز طلایی شود. نکته مهم این است که تابه حتما داغ باشد تا پنکیک به ان نچسبد.
دستور برگرفته از اینجا با کمی تغییرات خودم !