ترشی پیاز یکی از ترشی های محبوب ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. این ترشی خوشمزه به همراه برخی غذاهای ایرانی مثل باقالی پلو با ماهیچه یا کباب کوبیده نیز در رستوران های سنتی سرو می شود. برای یادگیری این ترشی خوشمزه در ادامه با ما همراه باشید.
پیازها را پاک کنید و قسمت های اضافی آنرا با یک کارد تیز جدا کنید. سپس پیارها را با آب سرد بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند. می توانید با دستمالی تمیز نیز پیازها را خشک کنید.
شیشه ترشی را کاملا خشک کنید سپس پیازها را داخل شیشه بریزید. از موادی مثل سیر ، نعناع خشک یا ترخون و فلفل قرمز یا فلفل سبز تند هم در میان پیازها استفاده کنید. این مواد طعم ترشی را خوشمزه تر می کنند.
وقتی تمام مواد را داخل شیشه قرار دادید کمی نمک روی مواد بریزید سپس سرکه را بریزید. سرکه باید روی تمام مواد را بپوشاند. پس از اضافه کردن سرکه درب شیشه را محکم ببندید و ترشی را در جای خشک و خنک دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید تا پس از دو هفته اماده مصرف شود.
منابع :