ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر

ایرانی باشید

مطالب آموزشی و سرگرم کننده برای زندگی بهتر

طرز تهیه ترشی پیاز سفید خونگی با پیاز های ریز و کوچک

طرز تهیه ترشی پیاز سفید خونگی با پیاز های ریز و کوچک

 

 ترشی پیاز یکی از ترشی های محبوب ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. این ترشی خوشمزه به همراه برخی غذاهای ایرانی مثل باقالی پلو با ماهیچه  یا کباب کوبیده نیز در رستوران های سنتی سرو می شود. برای یادگیری این ترشی خوشمزه در ادامه با ما همراه باشید.

 

 

مواد لازم :

  • سیر 3 تا 4 حبه
  • فلفل سبز تند 1 عدد
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • سرکه سفید به مقدار کافی
  • نعنا خشک یا ترخون به میزان دلخواه
  • پیاز سفید کوچک و یکدست به میزان لازم

طرز تهیه :

مرحله اول :

پیازها را پاک کنید و قسمت های اضافی آنرا با یک کارد تیز جدا کنید. سپس پیارها را با آب سرد بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند. می توانید با دستمالی تمیز نیز پیازها را خشک کنید.


مرحله دوم :

شیشه ترشی را کاملا خشک کنید سپس پیازها را داخل شیشه بریزید. از موادی مثل سیر ، نعناع خشک یا ترخون و فلفل قرمز یا فلفل سبز تند هم در میان پیازها استفاده کنید. این مواد طعم ترشی را خوشمزه تر می کنند.


مرحله سوم :

وقتی تمام مواد را داخل شیشه قرار دادید کمی نمک روی مواد بریزید سپس سرکه را بریزید. سرکه باید روی تمام مواد را بپوشاند. پس از اضافه کردن سرکه درب شیشه را محکم ببندید و ترشی را در جای خشک و خنک دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید تا پس از دو هفته اماده مصرف شود.


منابع :

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد